Feministiset aakkoset

A = Aidanseiväs. Kyseessä on selvästi penetraatioesineestä valmistettu penissymboli, joka antropologi Karen Armstrongin myyttiteorian mukaan esittää ihmisen pyrkimystä yhteyteen korkeamman voiman kanssa. Penis on siis väline, jolla yhteys korkeampaan voimaan muodostetaan. Koska Hattu ei kuitenkaan lankea heteronormatiivisuuden ansaan, emme väitä vitun olevan se korkeampi voima, vaan aidanseipään voi tunkea myös omaan käteen, suuhun tai peräaukkoon.

B = Bisse. Miksi populaarikulttuurissa on luontevampaa nähdä kaksi miestä pitelemässä asetta kuin toisiaan kädestä?

C = Caesar-salaatti. Ihmiset esittävät sukupuoltaan mitä moninaisemmin tavoin. Ruoka on yksi oman maskuliinisuuden ja feminiinisyyden ilmentämisen väline. Grillaus on miesten hommaa, vaaleanpunaiset leivokset naisten. Salaatti ja kana ne vasta naisten ruokia ovatkin, mutta jos niille levitetään riittävästi majoneesikastiketta, voi mieskin ilmeisesti miehuuttaan menettämättä niitä syödä - siinä Caesar-salaatin suosion salaisuus.

D = Dildo. Naisen paras ystävä.

E = Eläin. Ihminen on sosiaalinen eläin, joten yhteiskuntamme ei tule koskaan olemaan sosiaalisesta paineesta vapaa. Aina jollakin on vahva käsitys siitä millaisia naisten ja miesten pitäisi olla. Kulttuurishistoriallinen painolasti jyskyttää takaraivossamme, vaikka kuinka olisimme oppineet kriittisiksi ja tiedostaviksi. Ei se mitään. Feminismi pyrkii kohti vapautta, muistaa usein olla sukupuoliskarppi, mutta täydellisyyteen ei tarvitse pyrkiä edes feminismin tiellä.

F = Feminismi. Feministinen näkökulma feminismiin: anna mennä, ole vapaa! Sukupuoli- ja seksuaali-identiteettisi olkoon mikä on. Saat muuttua ja kehittyä ihmisenä. Saat haluta kaikkea ja kaiken! Kaikki ovat vapaita, eikä ketään saa alistaa.