Kehtaamiskoulu

hattu logoJohtajat valmiina esittelemään Kehtaamiskoulun. Kuva Johanna Sumuvuori.

Johtajat valmiina esittelemään Kehtaamiskoulun Lontoossa WOW festivaaleilla. Kuva Johanna Sumuvuori.

 

Feministinen ajatushautomo Hattu kouluttaa naisia kehtaamaan. ”Anna mennä”, on viestimme. Uskomme myös, että lempeys on radikaalia. Kehu ja kannustus auttavat kehtaamaan ja uskaltamaan. Yksin ei tarvitse uskaltaa, vaan toisiamme tukien löydämme tavan hypätä häpeän kynnysten yli!

Naisilla on kehtaamisen esteitä, joita koulutus auttaa tunnistamaan ja siten ehkä myös nauramaan niille: huomaamme, ettemme ole ainoita, jotka eivät kehtaa käyttää puheenvuoroa, pyytää rahaa työstä tai vaatia oikeuksiaan kuluttajana.

Feministisen ajatushautomo Hatun kehtaamiskoulu voidaan järjestää eri mittaisina. Suosittelemme kolmen tunnin koulutusta, jonka aikana tehdään kollaasi, opitaan tunnistamaan erilaisia kirjoitustyylejä ja löydetään ystävien kanssa nauramisen voima.

Hatun kouluttajat ovat: tohtori Saara Särmä, joka on kansainvälisen politiikan alaan kuuluvassa väitöskirjassaan kehittänyt kollaasimenetelmän. Kirjailija Rosa Meriläinen, joka on ammattikehtaaja ja lahjakas nauraja. Toimittaja Johanna Vehkoo, joka tietää perehtymisen ja asiantuntemuksen voiman.

Lupaamme, että koulutus antaa voimia uskaltaa elää ja tehdä.

 

Ota yhteyttä: hautomohattu@gmail.com